Om oss

Beste husforsikring er siden for deg som er på jakt etter en god husforsikring til en god pris. På siden vår vil du kunne finne god informasjon og oversikt over de mange forsikringsselskapene som tilbyr husforsikring. Videre vil du raskt og enkelt kunne hente inn flere tilbud ved å fylle ut skjemaet vårt under. Tjenesten er helt uforpliktende og gratis og benytte seg av, men vil gjøre at du får mange gode tilbud.

Slik fungerer det

Tjenesten vår fungerer ved at du fyllet ut ett skjema og vil deretter motta tilbud på husforsikring fra de forsikringsselskapene du ønsker. Pristilbud fra valgte selskaper vil du ha mottatt innen tre virkedager, og da er det bare å sammenligne for å finne tilbudet med beste pris og vilkår. Vilkårene i avtalene kan variere mye, så her er det viktig å lese det med liten skrift for å sikre at du velger det beste tilbudet. Tilbudene er helt uforpliktende, så dersom du ikke finner et tilbud du ønsker kan du takke nei til alle.

Hvem er vi?

Vi har et ønske om å hjelpe privatpersoner til å finne gode forsikringer til en god pris, samt gjøre prosessen enklere. Forsikringer er et stort tema og det er mange aktører på markedet. Derfor har vi laget en god oversikt som skal gjøre det enklere for deg, samt en tjeneste som hjelper deg å finne den beste husforsikringen til en god pris.

Hvorfor velge oss?

Gjennom vår tjeneste vil du spare deg selv for tid og spare lommeboken din. Du fyller bare ut ett skjema og velger de forsikringsselskapene du ønsker å motta tilbud fra. Deretter kan du sammenligne og velge det tilbudet som er best på pris og vilkår.

Finn pris på husforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Vannskader og forsikring

Sprukne rør eller ødelagte vannkraner kan føre til store vannskader. De fleste er nok gode på å ta grep for å unngå slike skader, men det kan likevel skje. For eksempel kan det være mindre vannlekkasjer i fritidsboligen som ikke oppdages under oppholdet,...

les mer

Boligforsikring med innbo

Boligforsikringer finnes i mange ulike varianter, der noen dekker innbo, mens andre kun dekker boligens konstruksjon. Det er viktig at du informerer forsikringsselskapet om husets tilstand og eventuelt oppgraderinger som er gjort for å sikre at...

les mer