Kontakt oss

Om du har et spørsmål angående husforsikring bør du ta kontakt direkte med et forsikringsselskap for å få et godt svar. Dette er fordi det er individuelle forskjeller som boligstørrelse, byggeår og lignende, som vi ikke kan gi et håndfast svar på. Har du andre spørsmål du ikke finner svar på gjennom vår side er det bare å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under.

Kontakt

13 + 5 =

Faq

Hva dekker en husforsikring?
En husforsikring dekker husets bygg og alt som står fast i boligen, altså slik som tak, vegger og gulv. For å finne ut hvor mye som dekkes ved eventuelle skader som brann eller vannskader bør du innhente tilbud. I tillegg til en husforsikring bør du har en innboforsikring for også å dekke løsøre som befinner seg inne i boligen. Ønsker du begge forsikringene kan du med fordel velge å legge ut begge på anbud gjennom våre skjemaer. Da vil du ofte få bedre tilbud ettersom du ønsker en form for totalpakke.
Hva koster forsikring på husforsikring?
Prisene på husforsikring variere fra selskap til selskap, samt ut ifra hvor høy eller lav egenandel du ønsker. I tillegg er det andre faktorer som spiller inn, men ved å fylle ut skjemaet godt under vil du få relevante tilbud for deg og din bolig. Etter at du har innhentet tilbud bør du sammenligne de tilbudene du har fått inn på både pris og vilkår. Ved å sørge for at vilkårene er gode og faktisk dekker skader vil du sikre deg en god husforsikring.

Finn pris på husforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!